CNC-fræsning og -drejning

Hos Dansk Formservice tilbyder vi forskellige opgaver inden for CNC-fræsning og -drejning efter kundens ønske og behov.

CNC-fræsning og -drejning

Dansk Formservice

Med vores store CNC-maskiner kan vi hos Dansk Formservice klare mange forskelligartede opgaver af højeste kvalitet inden for fræsning og drejning. Vi har mange års erfaring med CNC-bearbejdning, og vi arbejder altid på at udvikle vores faglige ekspertise på området og udvide vores maskinpark, så vi kan løse opgaven bedst muligt for kunden. 

Forkortelsen CNC står for “Computer Numerical Control”, og denne type maskine er typisk til opgaver i maskinindustrien, hvor præcision er meget fundamental. Maskinen kan køre i tre forskellige akser, og vi programmerer den fra computeren via den nyeste udgave af Solidworks: Programmet, hvor vi konstruerer og designer de ønskede produkter. 

Hvis du søger et CNC-bearbejdet produkt, er du meget velkommen til at kontakte Dansk Formservice for at høre mere om vores arbejde og dine muligheder. Vi servicerer kunder i hele Danmark og vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov.

Rådgivning

Tag Dansk Formservice med på råd og vær sikker på, at I får professionel rådgivning omkring den rette løsning for jer.

Produktion

Vi spænder over et stort område af opgaver inden for formværktøj og -dele samt CNC-fræsning og -drejning.

Service

Vi står altid klar til at servicere og reparere forskellige former, maskiner og værktøjer. Ved reparation af formdele har vi døgnservice!

Kontakt Dansk Formservice

Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Formservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om vores services inden for reparation og produktion af bl.a. indsprøjtningsforme.