Tråd- og sænkgnistbearbejdning

Hos Dansk Formservice tilbyder vi forskellige opgaver inden for tråd- og sænkgnistbearbejdning efter kundens ønske og behov.

Tråd- og sænkgnistbearbejdning

Dansk Formservice

Hos Dansk Formservice har vi stort fokus på nøje præcision og godt håndværk. Derfor har vi et bredt udvalg af maskintyper, så vi kan udføre størstedelen af fremstillingsprocessen internt inden for både tråd- og sænkgnistbearbejdning. 

Med både en trådgnister og en sænkgnister på værkstedet kan vi skabe præcise, kreative løsninger. En trådgnister gør det muligt for os at arbejde i stort set alle slags materialer med stor nøjagtighed, hvor messingtråden bl.a. kan lave helt skarpe hjørner og skære i hærdet stål. En sænkgnister skaber nøjagtige bundhuller, hvor det er muligt af fremstille emner i næsten alle udformninger, faconer og størrelser – så her kan vi klare både de meget små og de meget store dele. Vi kan altså både stå for fremstillingen og konstruktionen af elektroderne til din kommende opgave. 

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde inden for tråd- og sænkgnistbearbejdning, er du meget velkommen til at kontakte Dansk Formservice for at høre mere om vores arbejde og dine muligheder. Vi servicerer kunder i hele Danmark og vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov.

Rådgivning

Tag Dansk Formservice med på råd og vær sikker på, at I får professionel rådgivning omkring den rette løsning for jer.

Produktion

Vi spænder over et stort område af opgaver inden for formværktøj og -dele samt CNC-fræsning og -drejning.

Service

Vi står altid klar til at servicere og reparere forskellige former, maskiner og værktøjer. Ved reparation af formdele har vi døgnservice!

Kontakt Dansk Formservice

Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Formservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om vores services inden for reparation og produktion af bl.a. indsprøjtningsforme.