Om Dansk Formservice

Hos Dansk Formservice fremstiller, servicerer og reparerer vi forme til mange forskellige emner med vidt forskelligt materialevalg og udformning.

Reparation af formværktøjer

Dansk Formservice

Dansk Formservice blev stiftet i 2009 af Jack Eriksen, som har over 20 års erfaring som værktøjsmager og programmør. Kendetegnet for firmaet er grundig og nøje fremstilling, reparation og service inden for diverse forme, sprøjtestøbte plastemner og formværktøjer – altid med kundens ønsker i fokus. Vi servicerer kunder i hele Danmark og vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov.

Hos Dansk Formservice fremstiller vi forme til mange forskellige emner med vidt forskelligt materialevalg og udformning. Dermed er vores produkter altid skræddersyede, så de passer netop din virksomheds behov. Vi har udviklet en velfungerende og effektiv vedligeholdelses- og reparationsproces, der på den måde altid sikrer, at kundernes værktøjs- og maskinpark kører optimalt og med en ensartet produktkvalitet. Vi har desuden døgnservice inden for service og reparation af formdele, så du altid er sikret, at dine forskellige maskiner virker. 

Klik gerne rundt på denne hjemmeside for at læse mere om, hvad vi kan hjælpe med inden for CNC-fræsning og -drejning, tråd- og sænkgnistbearbejdning samt fremstilling, service og reparation af forme. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores arbejde og dine muligheder, er du desuden altid velkommen til at kontakte os.

Løsninger tilpasset jeres ønsker og behov

Lad Dansk Formservice blive din samarbejdspartner, og du vil opleve formservice af højeste kvalitet og med den største præcision. Vi hjælper også gerne til med fremstilling af formdele hos virksomheder, der af den ene eller anden årsag skulle mangle arbejdskraft i en periode eller til et specifikt projekt. 

Hos Dansk Formservice hjælper vi vores kunder med en lang række individuelle løsninger, hvor vi altid gør en ekstra indsats for den rigtige løsning. Selv under krævende opgaver og korte deadlines holder vi hovedet koldt og viser os som en kompetent og stabil samarbejdspartner, der ikke lader vores kunder i stikken – lige meget på hvilken tid af døgnet, der er brug for service. 

Rådgivning

Tag Dansk Formservice med på råd og vær sikker på, at I får professionel rådgivning omkring den rette løsning for jer.

Produktion

Vi spænder over et stort område af opgaver inden for formværktøj og -dele samt CNC-fræsning og -drejning.

Service

Med døgnservice står vi altid klar til at servicere og reparere forskellige former, maskiner og værktøjer.